EuroKing Casino Политика за бонусите

Тази Политика за бонусите е неразделна част от Правилата и Условията за употреба и поради тази причина влиза в сила с Правилата и Условията. Всички общи условия на Правилата и Условията за употреба се прилагат за Политиката на бонусите, освен ако изрично не са изключени.

Тази Политика за бонусите е написана на английски език. Ако тази Политика на бонусите е преведена на друг език, версията на английски език е с предимство.

 1. Ако след като прочетете тази политика, има нещо, което не Ви е ясно или пожелаете да бъдете блокиран от получаване на нашите бонуси и / или искате каквито и да е бонуси да бъдат премахнати от акаунта Ви, моля, свържете се с нашия екип от отдел "Поддръжка на клиентите", преди да започнете да играете.
 2. Потребителят не може да регистрира повече от един акаунт в системата. Това означава, че човек, домакинство, семейство, имейл адрес, номер на кредитна карта, електронен портфейл или споделена компютърна среда (напр. библиотека, работно място, братство, университет или училище) може да регистрира само един акаунт. Всеки опит за заблуда на ръководството, като се регистрират множество акаунти за спечелване на бонус пари, ще се счита за злоупотреба с бонуси и ще доведе до закриване на сметката(ите) и премахване на паричните средства по тях.
 3. Клиентите от Украйна, Беларус, Латвия, Русия и Литва нямат право да претендират за каквито и да е оферти без депозит/оферти за безплатни пари/бонус при регистрация/препоръчай на приятел или всякакъв друг вид оферта, която може да се счита за безплатна
 4. Ако спечелите безплатни завъртания без залагания с оферта за депозит, трябва да изиграете безплатните завъртания преди да играете с депозита си. В противен случай печалбите могат да бъдат отнети.
 5. В случай, че техническа неправилна конфигурация или някаква неизправност доведат до неправилен брой безплатни завъртания или неправилно добавен бонус в твоя акаунт, ние си запазваме правото да поправим това, като премахнем всички получени печалби и добавим повторно наградата с правилната конфигурация.
 6. В случай, че нарушиш нашата Политика за бонусите, всички събрани ВИП точки, както и наградите от тях, ще бъдат отнети. В случай, че успееш да ги откупиш, откупената стойност ще бъде премахната ръчно.
 7. Освен ако не е указано друго, всяка оферта за бонус или безплатни завъртания без депозит ще се предоставя само на играчи, валидирали имейл адреса си. В случай, че по погрешка предоставим офертата за бонус или безплатни завъртания без депозит на играчи, невалидирали имейл адреса си, си запазваме правото да премахнем всякакви свързани с тази оферта печалби.
 8. Тази Политика за бонусите е неразделна част от Правилата и Условията за употреба и поради тази причина влиза в сила с Правилата и Условията. Всички общи условия на Правилата и Условията за употреба се прилагат за Политиката на бонусите, освен ако изрично не са изключени.
 9. Ако получите безплатни пари (без бонус за депозит/бонус "Препоръчай приятел" и т.н.) или печалби от безплатни завъртания, освен ако не е указано друго, максималната сума, която можете да спечелите или да изтеглите от тях е 100€ или два пъти сумата на бонуса. По-голямата от двете суми ще се приложи. Всички печалби, по-големи от приложената сума, включително печалбите, спечелени впоследствие с тези пари, дори и след всеки депозит, ще бъдат премахнати от Вашия акаунт. В допълнение, никакви печалби, спечелени във връзка с който и да е Безплатен бонус, могат да бъдат изтеглени, докато изискванията за залагане не бъдат изпълнени.
 10. Освен ако не е посочено друго, за всеки бонус, който си получил с депозит, ще те помолим да заложиш сумата на бонуса тридесет (30) пъти, преди да заявиш теглене. Ако бонусът е недепозиран бонус, ще те помолим да заложиш сумата на бонуса шестдесет (60) пъти, преди да заявиш теглене.
  Например: ако получиш 100€ бонус за всеки депозит, трябва да заложиш тази сума най-малко 30 пъти (3 000€), преди да заявиш теглене. Ако получиш 50€ бонус с който и да е депозит, ще те помолим да заложиш сумата на бонуса от 50€ най-малко 30 пъти (1 500€), преди да заявиш теглене.
 11. Запазваме си правото понякога да преглеждаме записите на транзакциите и влизанията в системата поради каквато и да е причина. Ако, след такъв преглед се окаже, че даден клиент участва в некоректна игра, се почувстваме обидени, си запазваме правото да изключим този клиент от всяка промоция.
 12. Запазваме си правото да анулираме всяка сума по-голяма от и/или включително първоначалния депозит от теглене на играч, ако изискванията за залагане не са изпълнени или играчът поиска да премахне бонуса преди изпълнение на изискванията за залагане.
 13. Всички натрупани от оферти за безплатни завъртания печалби се добавят към акаунта Ви като бонус. Ако не е посочено друго, за всеки бонус, който сте получили като печалба от оферта за безплатни завъртания, ще помолим да заложите сумата на бонуса тридесет (30) пъти, преди да заявите теглене.
 14. Имаме 3 различни вида залагания, които използваме в бонусите си. Освен ако не е посочено друго, бонусът е със стандартните условия на залагане. Залагането може да бъде включено за игри, на които нямате право да играете, докато има активен бонус.
  1. Стандартни условия на залагане: залози, поставени в която и да игра, с изключение на ротативки и моментни лотарии, не се причисляват към изискванията за залагане. Всички залози за GVG ротативки и моментни лотарии достигат 100%, всички други залози на ротативки достигат 50%.
  2. Смесено залагане: 10% от залозите, поставени в игри, които не са ротативки или моментни лотарии, се причисляват към изискванията Ви за залагане. Всички GVG ротативки и моментни залози достигат 100%, всички други залози на ротативки достигат 50%.
  3. Специално смесено залагане: 50% от залозите, поставени в игри, които не са ротативки и моментни лотарии, се причисляват към изискванията Ви за залагане. Всички залози за GVG ротативки и моментни лотарии достигат 100%, всички други залози на ротативки достигат 50%. Специалното смесено залагане е на разположение само по специални поводи и за играчи с определен статус.
 15. Запазваме си правото да откажем или анулираме бонус и/или печалби в случай, че парични средства са били отменени или отказани, или оспорени от платежна услуга или доставчик на платежни услуги, или от самия потребител.
 16. Запазваме си правото да задържим всяка сума, по-голяма от първоначалния депозит на играча от неговото теглене, ако изключена игра се играе, докато бонусът е активен. Ако искате да играете на някоя от посочените по-горе изключени игри, моля, свържете се с отдел "Поддръжка на клиентите" и поискайте премахване на бонуса преди да започнете да играете.
 17. Освен ако не е посочено друго, ако последният получен от играч бонус е бил безплатен бонус, първо трябва да се направи депозит, преди играчът да има право да използва всякакви допълнителни безплатни бонуси, дори да са били продадени на играча. Всяко нарушение на това правило може да доведе до допълнителен(ни) бонус(и) или премахване на всички печалби, които може да са резултат от използването на всеки безплатен бонус.
 18. Ако бонусът е добавен към акаунта Ви, размерът на нужния залог се превръща в бонус точки за изкупуване. Таблицата по-долу показва колко трябва да заложи един играч във всяка валута, за да спечели една бонус точка.

  1Точка
  EUR 1.00
  GBP 1.00
  USD 1.00
  CAD 1.00
  AUD 1.00
  DKK 10.00
  SEK 10.00
  NOK 10.00
  ZAR 10.00
  RUB 70.0
 19. В съответствие с политиката за конфиденциалност, ние редовно изпращаме рекламни имейли с бонус оферти. Подходящ сте за бонуса, само ако сте получили бонуса директно от нас. Можете да се отпишете от получаване на промоции, като се свържете с екипа за поддръжка на клиенти. Ако установим, че тази оферта не е била изпратена на конкретен клиент като изключително целеви клиент, няма да зачетем всички искания от страна на клиента за изплащане, дори да отговаря на критериите за залагане.
 20. Залагането се брои само за един бонус в даден момент в съответствие със следните правила:
  1. Ако има бонуси, ограничени до определена игра или игри, залаганията първо ще участват в тези бонуси, ако тази конкретна игра се играе.
  2. Ако множество бонуси са активни с различни условия за залагане, залагането ще се прилага първо за съответния бонус в хронологичен ред.
  3. Ако има две активни бонуси с идентични условия, залозите ще участват в бонусите в хронологичен ред.
  4. Моля, имайте предвид, че винаги първо залагате Вашите истински парични средства и само след като са напълно заложени ще можете да започнете да залагате Бонус баланса си.
 21. Даден бонус (включително бонус, кредитиран от бонус от безплатно завъртане) също се смята за безплатен, ако балансът ви на реалните пари в момента, в който сте били кредитирани, е по-нисък от най-новия ви депозит.
 22. Индивидуалните промоции могат да имат допълнителни правила и условия, които отменят или допълват посочените тук Правила и Условия. Моля, преди да вземете участие, внимателно проверете всички правила и условия, свързани с даден бонус. Ако правилата и условията на индивидуалните промоции са в конфликт с Политиката за бонусите, прилагат се условията на индивидуалните промоции.
 23. Замяната на ВИП точки за пари в брой е на разположение само за потребители, които са направили поне един успешен депозит в техния акаунт на играч.
 24. Замяната на ВИП точки за пари в брой е на разположение само за потребители, регистрирани преди 19.03.2017 г.
 25. Освен ако не е указано друго, имате на разположение 24 часа да отговорите на изискванията за залагане за безплатните бонуси (бонус без депозит, препоръчай на приятел, безплатно получени безплатни завъртания) преди анулиране на бонуса и всички печалби. Освен това имате 24 часа, от добавянето им към акаунта ви, да използвате безплатните завъртания преди да изтекат. И в случай, че нашите автоматични процедури не анулират бонуса/доведат до изтичане на безплатните завъртания, си запазваме правото да анулираме тези суми ръчно в момента, в който разберем, че е трябвало да бъдат анулирани заедно с всички натрупани печалби.
 26. В случай, че бонус пари са заложени и загубени, но не са били спазени всички изисквания за залагане, следващият депозит, направен в акаунта Ви, при условие, че нямате отворени игри, автоматично ще нулира бонуса като Изразходван и изпълнението на останалите изисквания за залагане няма да е необходимо. Ако искате да продължите игровата си сесия и да се уверите, че бонусът Ви е Изразходван, моля, свържете се с отдела по поддръжката, след като направите Вапия депозит. Всяка злоупотреба с това, за да се избегне бонус залагане, ще доведе до премахване на всички печалби и потенциално конфискуване на депозита ти.
 27. Ако имаш използван/отменен/изтекъл бонус, или от системата, или по собствено желание, и залогът не е бил завършен, всичките ти печалби ще бъдат премахнати, включително всички висящи/непотърсени печалби от игри/промоции, на които си играл, докато си имал бонуса.
 28. Запазваме си правото да задържи всички тегления и/или конфискуваме всички печалби и бонуси от некоректна игра. Фразата "Некоректна игра" може да включва, но не е изцяло ограничена до, един или няколко от следните типа игра: Поставянето на залози с ниски размери, равни залози, залози без риск или залагане на всички възможни резултати се счита за некоректна игра, когато е направено с цел възползване от бонуси. В допълнение към това, посочените по-долу примери се считат за образци на некоректна игра:
  1. Увеличаване на баланса и след това промяна на стила на игра (залог, вид на игра, структура на залога и т.н.), за да се изпълнят изискванията за залагане на този бонус.
  2. Използването на каквато и да е система за залагане или поставянето на залози с равни шансове на Бакара или Рулетка.
  3. Поставянето на големи залози, водещи до значителна печалба, последвано от намаляване на размера на залога, равен или по-голям от 75% от предходния среден размер, с цел изпълняване на изискванията за залагане на този бонус.
  4. Залагане за спечелване на награда в една валута и след това смяна на валутата за по-силна валута преди добавяне на наградата в акаунта Ви.
 29. Запазваме си правото да анулираме промоции или бонус оферти от всякакъв вид и по всяко време без предварително известие. Всяко такова анулиране няма да засегне вече получените награди.
 30. Ако бонусът, за който претендирате, не се появи в акаунта Ви на играч, моля, свържете се с нашия екип за поддръжка на клиентите, преди да поставяте каквито и да е залози, и бонусът ще Ви бъде кредитиран.
 31. Всички оферти, които виждаш в твоите Ежедневни избори, са налични за теб заради текущото състояние на твоя акаунт. Офертите може да не са вече налични преди техният срок да изтече заради промени в акаунта чрез направени транзакции.
 32. Дали сте съгласието си да използваме първото Ви име и/или потребителско име и държава във всяко съобщение за резултатите от промоцията.
 33. Промоциите и бонусите се дават с цел да бъдат възнаградени нашите ценни играчи - имаме нулева толерантност към злоупотреби с бонуси и измами. Запазваме си правото да блокираме бонусите на всеки играч, за когото се счита, че злоупотребява с нашите промоции По подозрение за измама или злоупотреба, запазваме си правото да премахнем всички бонуси и печалби от акаунта.
 34. Всеки път когато поставите залог в EuroKing Casino, Вие ще печелите ВИП точки. С натрупването на Вашите ВИП точки Вие можете да ги замените за пари в брой в акаунта Ви с истински пари. Ако не поставите залог с пари от истинския си баланс в рамките на 30 (тридесет) дни, имаме право да премахнем всички ВИП точки от акаунта на играча.
 35. Освен ако не е посочено друго, минималният депозит, който Ви дава право на всеки депозитен бонус е 20€ или неговата равностойност в която и да е друга валута.
 36. Ако имаме основателна причина да подозираме, че играч се е или се е опитал за злоупотреби с бонус оферта/и, сам или в сътрудничество с партньор, си запазваме правото да отменим бонуса или бонусите, да анулираме всички печалби или да затворим акаунтите на съответния(те) играч/и.
 37. Докато залагате всеки депозит бонус/оферта (безплатна или депозит), бонус, кредитиран за печалби от безплатно завъртане, максимално разрешеният залог е 5 (т.е. 5 EUR, 5 GBP) или 10% от бонус сумата (важи по-ниската сума). Ако обаче сте направили депозита чрез Neteller или Skrill, максималният залог е 1 (т.е. 1 EUR, 1 GBP). Неспазването на това правило означава, че сте нарушили условията за бонус депозит/оферта и си запазваме правото да анулираме или премахнем всички печалби. Залогът включва произволна специфична функция за залагане, произволна хазартна функция или всякакъв друг вид активност във връзка със залагане (независимо от името)
 38. За да получи бонуса "Препоръчай приятел", канещият играч трябва да е поставил депозит през последните 7 дни.
 39. Безплатните завъртания представляват завъртания, които не намаляват сумата на паричните Ви средства. За да се избегнат съмнения, всяко споменаване на Безплатни завъртания в настоящата политика за бонуси се отнася за завъртания, които не намаляват сумата на паричните Ви средства, независимо как са предложени. Не се включват безплатните завъртания, които представляват задействана функция в играта.
 40. Бонуси, издадени в Казиното, ще бъдат резервирани за игра на този продукт и не могат да се използват за игра на всеки друг продукт (например залагания и покер), който предлага(ме). Освен това играта на всеки друг продукт, различен от казино, няма да се считат към изискванията за залагане на бонуса.
 41. Ако имате чакащо теглене по времето на заявяване на безплатен бонус, казиното си запазва правото да отмени всички последвали печалби от този бонус, включително и сумата на бонуса.
 42. Тази Политика за бонусите е написана на английски език. Ако тази Политика на бонусите е преведена на друг език, версията на английски език е с предимство.
 43. Изключени игри: Изключени игри са всички настолни игри*, всички казино игри на живо и всички видео покер игри*. Също така някои ротативки са изключени игри и това се познава когато влезете в ротативка, ако видите, че наличното салдо, с което трябва да играете, включва само салдото Ви от истински пари, това означава, че ротативката е изключена игра.
  *Ако бонус групата за залагане е смесено или специално смесено залагане, имате право да играете настолни игри или покер игри.
 44. Ако даден бонус не бъде изразходван (всички изисквания за залагане са изпълнени или е загубен) в рамките на 30 дни, бонусът или останалата от бонуса сума ще бъдат анулирани заедно с всички печалби в акаунта.
 45. Изискванията за залагане са показани като Точки за изкупуване в Бонус страницата в Пространството на играча.
 46. Всеки бонус, който вече сте получили, е обект на тази Политика за бонусите.
 47. Освен ако в промоционалната оферта не е посочено друго, бонусите са на разположение само за играчи, които са направили най-малко един успешен депозит в акаунта си.
 48. Феър плей означава депозиране с намерение за игра/рискуване на депозираните средства.
 49. Печалбите от бонусите/безплатните завъртания с нулево залагане са обект на феър плейя. Всички печалби на всеки играч, възползвал се от такива оферти и опитал се да тегли пари, без да се придържа към феър плейя, ще бъдат конфискувани и същите няма да бъдат допускани до бъдещи оферти.